Prijzen

♥ WETTELIJK HUWELIJK,
de trouwdatum officieel vastleggen in de gemeente waar jullie trouwen.

♥ CEREMONIEEL HUWELIJK,
op jullie trouwlocatie een ceremonie vorm gegeven naar jullie wensen.

♥ GELOFTEN HERNIEUWEN,
al jaren getrouwd maar nogmaals de liefde naar elkaar uitspreken.   

♥ BUITENLAND HUWELIJK,
de liefde bezegelen buiten de landsgrenzen (prijs op aanvraag). 

 

Mijn tarief is € 1.000,- per huwelijk(inclusief BTW), all in!!
Bovengenoemde kosten zijn exclusief de leges van de gemeente (indien een wettelijk huwelijk).

Eerst doen we een kennismaking via videobellen, dit is gewoon vrijblijvend!
We kijken dan of er een klik is. Als die klik er is, gaan we over tot de voorbereiding van het huwelijk.

Daar zit inbegrepen:

• de leukste gecertificeerde BABS van Utrecht en omgeving! Reist door heel het land om de liefde te verspreiden. 

• intake gesprek bij jullie thuis (of op een andere locatie) als er maar koffie is, of digitaal als dit de voorkeur heeft. Dit duurt 1,5 tot 2uur. 
Wij zullen hierbij niet alleen de ceremonie doornemen van A tot Z om niets te vergeten voor de perfecte ceremonie. Maar ook wil ik dan alles weten over jullie als persoon en als stel. Op deze manier verzamel ik alle informatie om een persoonlijke speech te kunnen schrijven! 
Als er kindjes zijn dan ontmoet ik deze dan ook graag op dat moment, zo zal de spanning op de dag zelf ook minder zijn voor hun. 

• het schrijven van een persoonlijke toespraak, rekening houdend met jullie wensen. Ik neem waar mogelijk contact op met belangrijke mensen uit de omgeving om jullie te verrassen met een nog persoonlijker verhaal. Soms geef ik hier ook op een andere manier vorm aan, laat je vooral verassen. 

• (hulp bij) administratieve handelingen voor de gemeente waar het huwelijk plaats vindt. Denk aan het aanleveren van erkenningen en dergelijke. Elke gemeente heeft hiervoor haar eigen regels, wij zullen hier samen naar kijken en afspraken over maken. 

• minimaal 1 uur van te voren op de locatie aanwezig op de trouwdag zelf. Ik zal de locatie en jullie ondersteunen om alles soepel te laten verlopen. Wij spreken van te voren af hoe jullie het vertrek voor je zien, proosten wij nog even samen of verdwijn ik in stilte. 

• volledig verzorgde ceremonie op jullie (trouw)dag, denk hierbij ook aan kinderaktes of een slag met de hamer bijvoorbeeld.

 

Nog belangrijk:

Reistijd binnen Nederland wordt in rekening gebracht wanneer de enkele reis langer duurt dan 1 uur vanuit Nieuwegein (€ 37,50 per uur).

Contact gelieve direct via onderstaande info mail in plaats van partijen als The Perfect Wedding. 

Mochten jullie meer informatie willen kunnen jullie altijd mailen met info@mariskateunissen.nl . Reactie per mail binnen 24 uur.