Ervaringen

Mariska

Wie gingen jullie al voor..

Wij waren heel blij met Mariska als onze babs. Toen ze bij ons thuis langs kwam om koffie te drinken hadden we direct een gezellige avond en konden we merken dat ze er goed bij zou passen op onze grote dag. Toen één van onze getuige corona bleek te hebben heeft ze op het laatste moment haar verhaal nog kunnen aanpassen en ons echt gerust kunnen stellen. Heel fijn in zo’n stressvolle tijd! 
Vlak voor de ceremonie kwam ze nog even bij ons een klein praatje maken, waardoor we ontspannen konden beginnen. Mariska is een leuke en gezellige babs, die het lekker luchtig kan houden. Ze was ook een goede match met onze kinderen op de bruiloft, waar ze speciaal kinderaktes voor had gemaakt in de stijl van ons trouwkaartje. Wat ons betreft is deze babs een echte aanrader! 
~ V&R
”Hele leuke kennismaking gehad met Mariska en wisten toen al snel dat wij haar graag als trouwambtenaar wilden voor onze bruiloft. Zij heeft ons een hele mooie ceremonie gegeven, met hele persoonlijke stukken van ons en onze dierbaren. Mariska heeft echt mensen geraakt met haar speech, maar het was ook luchtig en met een lach. Mariska heeft een hele open en toegankelijke houding, en werkt heel goed met kinderen, wat voor ons superfijn was. Echt een aanrader en wij zouden haar aan iedereen aanbevelen! ”
~ B&S
We hebben genoten van de ceremonie er erg leuk hoe zij het op haar manier deed. We kozen haar omdat ze er vlot en gezellig uit zag. Dit bleek ook uit onze kennismaking. Dit was gezellig en de tijd vloog voorbij. Mariska vroeg op een leuke en speelse manier naar onze relatie en achtergronden. Dit kwam uiteindelijk samen tijdens onze ceremonie. Ze heeft ons verhaal op een leuke manier verteld, en daarbij ook de stiekeme geheimen die (nog) niet iedereen wist. Mariska, we zijn blij dat we jou hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Nogmaals bedankt voor alle energie die je erin hebt gestoken om onze dag perfect te maken. ”
~ R&R
Wij hebben een gezellige eerste kennismaking gehad met Mariska. Dit gaf ons een fijn en vertrouwt gevoel dat het op onze grote dag wel goed ging komen. En dit was waar!! Mariska stelde ons gerust, het was ontspannen, vrienden en familie werden erbij betrokken, wij hebben enorm genoten van de ceremonie en als we de foto’s mogen geloven met al onze lachende familieleden dan geldt dit ook voor hen. Een dag om nooit te vergeten. Mariska dankjewel.”
~ M&G
”Wij kwamen Mariska haar profiel tegen op Theperfectwedding.nl. Wij hadden al meerdere profielen bekeken, maar die van Mariska sprak ons erg aan. Wij hebben haar een berichtje gestuurd en kregen al snel reactie. Vervolgens hebben wij eerst een kennismakingsgesprek gehad en was het voor ons meteen duidelijk. Wij hadden meteen een klik met Mariska en waren erg op ons gemak. Tijdens het gehele proces konden wij laagdrempelig terecht met vragen. Mariska heeft ons goed begeleid met wat er allemaal geregeld moest worden. Tijdens het gesprek waar in ze ons beter leerde kennen was een ontspannen en echt gezellige sfeer! Het was voor ons echt weer heel leuk om vanaf het begin van onze relatie ons verhaal te vertellen. Tijdens de ceremonie werd ons verhaal prachtige verteld. Hierbij werden onze naasten ook heel mooi betrokken en was er een rustige en fijne sfeer. Wij hebben een prachtige ceremonie gehad dankzij Mariska!”
~ R&D
”Het kennismakingsgesprek enkele weken voor de huwelijksvoltrekking was al erg spontaan en goed. Met de huwelijksvoltrekking was het contact erg warm- vriendelijk en onvergetelijk. We hebben dit als heel leuk en mooi ervaren. De huwelijksvoltrekking is 100% naar onze wensen verlopen. Om dit thuis te laten gebeuren is voor ons een hele bijzondere ervaring geweest. Het was voortreffelijk en onvergetelijk. Wij zijn Mariska dankbaar voor dit alles.”
~ J&M
Binnenkort jouw ervaring hier?…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *